Nieuwe merkkleding kopen? Heb geduld.

Als u een kledingstuk voor uw kind heeft gevonden dat u graag wilt kopen, ga dan niet direct over tot aankoop. Kinderkledingwinkels en dan vooral de online winkels halen hun winst vaak uit de eerste weken dat ze hun nieuwe collectie aanbieden. Vaak wordt men al snel een beetje zenuwachtig met betrekking tot kledingstukken die niet aan de verkoopverwachting voldoen. Het laatste wat winkeliers willen is dat ze blijven zitten met een overschot aan kleding. Derhalve is het vaak zo dat na enkele weken de kortingen op de nieuwe collectie al opduiken. Zorg er dus voor dat u even geduld heeft en u kunt het door u gewenste kledingstuk vaak al met een redelijke korting aanschaffen.

Speur het internet af naar kortingscodes

Iedere zichzelf respecterende online kinderkledingwinkel maakt tegenwoordig gebruik van kortingscodes. Soms zijn deze slechts van toepassing op bepaalde producten, maar vaak ook op het gehele assortiment van de online winkel. Er zijn veel websites actief op het internet die u een overzicht geven van alle kortingscodes die er op dat moment zijn. De lopen uiteen van een korting op de verzendkosten (of gratis verzending) tot een korting op uw bestelling tot wel 30%. Zorg er dus altijd voor dat, voordat u uw bestelling afrondt, u eerst eens goed rondkijkt op het internet of er geen kortingscode beschikbaar is. Vaak is het ook raadzaam om u in te schrijven voor de nieuwsbrief van de webwinkel waar u uw kinderkleding wilt kopen. Veel online kinderkledingwinkels hebben vaak leuke acties in het nieuwsbrieven staan en ook krijgt u zo nu en dan een kortingscode verstrekt via een nieuwsbrief. Het zou erg jammer zijn als u hier geen gebruik van zou kunnen maken.

Ook is het raadzaam om eens te kijken in tijdschriften die gericht zijn op jonge ouders. Hierin komt u ook dikwijls kortingscodes tegen. Daarnaast worden er ook wel kortingsvouchers verspreid bij peuterspeelzalen en speelparadijzen. Geef uw ogen daar eens de kost en u zult er ongetwijfeld een leuk voordeeltje aan overhouden.

Koop de collectie van vorig jaar

Webwinkels willen u graag doen geloven dat u zeker de kleding uit de nieuwste collectie aan moet schaffen. Ook is het vaak een kwestie van prestige onder ouders om hun kind in het nieuwste van het nieuwste te steken. Eigenlijk onzin natuurlijk, want wie zegt dat dit per se moet. Er zijn zelfs ouders die hun kinderen in het nieuwste van het nieuwste steken hoewel ze de kleding misschien helemaal niet zo mooi vinden. Wat is er bijvoorbeeld mis met de collectie van het voorgaande jaar? Nou, helemaal niets en vaak kunt u hier een groot voordeel mee doen. Webwinkels die hun collectie van vorig jaar niet helemaal kwijt zijn geraakt in de opruiming bieden vaak kledingstukken uit deze collectie aan met een fikse korting. Het betreft kleding die voor het huidige seizoen bestemd is en daarom biedt het een uitstekende mogelijkheid om hier uw voordeel mee te doen. Er zullen niet heel veel winkels zijn die nog kleding uit de oude collectie hebben, maar als u goed zoekt op het internet dan zult u hier en daar toch nog wel een leuk voordeeltje treffen.