Ontvang een GRATIS spuugdoek

Gratis spuugdoek van Nutricia

Zwanger zijn, het is zo leuk, maar er komt natuurlijk heel veel spanning bij kijken. De eerste weken is het spannend of het kindje wel gezond is. Maar ook als het eenmaal geboren is heerst er een spanning, want opvoeden hoe doe je dat? Er zijn zoveel boeken over geschreven en elke moeder weet het natuurlijk beter. Ons advies? Jij weet zelf wat het beste is voor jouw kindje, maar er zijn wel zaken die je een beetje op weg kunnen helpen. 

Nutricia is natuurlijk het merk als het om babyvoeding gaat. Zij bieden niet alleen voeding aan, maar schrijven ook veel artikelen betreft de zwangerschap zelf, maar ook de tijd daarvoor en daarna op hun website. Je kunt er o.a. Vinden wanneer je vruchtbaar bent, wat zwangerschapsverschijnselen zijn en over de relatie met je partner. 

Als je jezelf nu inschrijft voor de nieuwsbrief van Nutricia dan ontvang je een gratis spuugdoek. In de nieuwsbrief staan veel nieuwtjes wat voordelen met zich mee kan brengen. Zo ontvang je persoonlijk voedingsadvies van voedingskundigen, krijg je wekelijks updates over je zwangerschap of kindje en blijf je altijd op de hoogte van hun producten.