Goedkope babykleding, waar vind je dat?

Kleintjes worden groot en vaak veel te snel. Eén keer knipperen en ze passen hun eerste kleertjes al niet meer. Dat is natuurlijk goed, want je wil dat ze groot en sterk worden. Toch zou het voor de portemonnee lekker zijn wanneer ze iets langer dezelfde maat zouden dragen. Aangezien dat simpelweg niet gaat gebeuren, hebben wij gezocht naar een andere oplossing. Je leest hier waar je goedkoop babykleding kunt aanschaffen!

Rompers

De basis van de outfit van elke baby is natuurlijk het rompertje. Je zult er dan ook veel van aanschaffen. Het is in principe het ondergoed van de kleine dreumes, dus je kunt het heel basic houden. Zo verkoopt Zeeman witte rompers al vanaf €0,99. Voor dat geld kun je ze natuurlijk niet laten liggen.

Wil je liever een leuk printje op de romper van jouw prins of prinses? Dan kun je op heel veel plekken terecht. Bij verscheidene winkels koop je een romper tussen de €2 à €9. Check bijvoorbeeld Hema, Prenatal of Lidl.

 

Pyjama’s & slaapzakken

Een lekkere pyjama mag natuurlijk niet ontbreken in het dressoir van de kleine. Je wilt als ouders namelijk niets liever dan een slapende baby. Dan zien ze er namelijk zo lief uit en huilen ze niet! Ze zijn te verkrijgen als onesies of two-pieces, met of zonder voetjes. Voor elke baby wat wils. Opnieuw vind je bij Zeeman de goedkoopste opties. Voor een kleurrijkere pyjama kun je kijken bij Kiabi. Hier koop je een pyjama vanaf €4. Een leuk pakje voor een fijne prijs. 

 

Prematuur

In sommige gevallen worden baby’tjes te vroeg geboren. De eerste paar weken liggen ze dan in de couveuse, kleertjes zijn dan nog niet nodig. Vaak is het moment waarop het kindje eindelijk kleding aan mag heel onverwacht. Het is dus fijn om van te voren te weten waar je deze kleertjes kunt kopen.

Tegenwoordig zijn er veel winkels waar je prematuur kleding kunt kopen, gelukkig! Je kunt ervoor kiezen om de desbetreffende kleding te kopen bij een winkelketen. Twijfel je echter aan de maat of wil je graag wat meer informatie? Neem dan even een kijkje bij Luflie of Neomaatje. Beiden zijn gespecialiseerd in prematuurkleding en kunnen je perfect voorzien van de juiste informatie.

 

Overige kleding

Bij zo’n beetje alle hierboven genoemde winkels kun je tevens reguliere babykleding shoppen. Denk aan broekjes, shirtjes, truitjes et cetera. Voor de goedkoopste samenstelling van de garderobe kun je terecht bij Zeeman. Ben je bereid om iets meer uit te geven dan kun je een kijkje nemen bij Kiabi.

Je weet wat ze zeggen; “goedkoop is duurkoop”. Maak daarom voor jezelf de afweging of je liever tien keer een euro uitgeeft of één keer elf euro. De bedragen liggen niet belachelijk ver uit elkaar. Check Goedkoop.nl voor de laatste updates omtrent kortingen en aanbiedingen voor kinderkleding!