Ontvang een GRATIS zwangerschap Roze Doos pakket

Babybox

Zwanger! De spanning én hopelijk het geluk gieren door het lichaam wanneer je erachter komt. Na een zekere periode kom je er hoogstwaarschijnlijk achter, dat het toch ook best wel spannend is allemaal. Een beetje voorbereiding kan dus geen kwaad. Gelukkig zijn er producten zoals de Roze Doos.

Wat is de Roze Doos?

Om toekomstige ouders zo goed mogelijk voor te bereiden is deze box in het leven geroepen. De Roze Doos is geheel gratis aan te vragen, voor zwangere vrouwen uiteraard. De inhoud bestaat uit tijdschriften vol met tips en informatie rondom de zwangerschap. Daarnaast zit er ook nog een leuk  cadeautje in! Super tof.

Verschillende dozen

Nu is het natuurlijk mogelijk dat jij pas bevallen bent. In dit geval kom je niet meer in aanmerking voor de Roze Doos. Niet getreurd, ook voor jou is er een leuk presentje. Jij kunt namelijk geheel gratis de Roze Doos Mijn Eerste Maanden aanvragen. De inhoud van deze box is volledig gericht op de verzorging van jouw kleine dreumes. Ook voor jou zit er een leuk presentje in de box!

Ben je nu zwanger? Dan kun je zowel de Mijn Zwangerschap als de Mijn Geboorte Roze Doos aanvragen. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden op de website, vervolgens ontvang je een online ophaalbewijs. Hiermee ga je naar de lokale kraamkliniek of C&A vestiging en hier haal je jouw box(en) gratis op.

button